Vrijwillige vacatures

Gezocht: Vrijwilliger Droomgroep

Als Vrijwilliger Droomgroep organiseer je samen met een groep van 6 tot 10 mensen bestaande uit Nederlanders en nieuwkomers een Droomdag voor een vrouw met een vluchtelingenachtergrond.

Gedurende 1 tot 2 maanden kom je minimaal 4 keer bij elkaar om de droomdag te organiseren. Natuurlijk ben je zelf ook op de Droomdag zelf aanwezig. De vrouwen komen voornamelijk uit Utrecht.  

Heb jij organisatietalent? En wil je graag inzetten voor vrouwen met een vluchtelingenachtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je ook nog Arabisch spreekt, dan is dat mooi meegenomen. 

Wat bieden wij?
– een jonge, energieke organisatie
– heel veel dankbaarheid van de vrouwen

Geïnteresseerd? Meld je aan met het aanvraagformulier en vertel ons jouw kwaliteiten!
Vragen? Bel 06 427 327 30, neem contact met ons op via Facebook of mail ons. 

Gezocht: Creatieve Vrijwilliger

Als Creatieve Vrijwilliger organiseer je maandelijks een bijeenkomst voor Nederlandse vrouwen en vrouwen met een vluchtelingenachtergrond in Utrecht.

Op deze twee uur durende bijeenkomst geef jij een workshop dreamcatchers maken. Tevens kan er worden bijgekletst onder het genot van hapjes en drankjes

Heb jij organisatietalent? En wil je je graag inzetten voor vrouwen met een vluchtelingenachtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je ook nog Arabisch spreekt, dan is dat mooi meegenomen. 

Wat bieden wij?
– een jonge, energieke organisatie
– heel veel dankbaarheid van de vrouwen

Geïnteresseerd? Meld je aan door te mailen naar info@dreamcatchers-nederland.nl en vertel ons jouw kwaliteiten!
Vragen? Bel 06 427 327 30, neem contact met ons op via Facebook of mail ons.