Een drukbezochte verwendag

facialAfgelopen zaterdag organiseerde Dreamcatchers een drukbezochte beautydag in het AZC in Rotterdam. Met 3 kapsters, 2 schoonheidsspecialisten, 2 masseuses, 1 yoga lerares en 1 getalenteerde kinder-schminker gingen we aan de slag! Omdat verschillende vrouwen individueel de droom voor een bepaalde beauty-behandeling bij ons hadden opgegeven hadden we besloten deze te koppelen op één grote verwendag. Ongeveer 30 vrouwen uit het AZC Rotterdam en nog enkelen uit AZC Rijswijk zijn langs geweest.

De verschillende behandelingen waren verdeeld over drie ruimtes; een ruimte van ontspanning waar lichaamsmassages en gezichtsbehandelingen werden gegeven, een ruimte met kapsters, een stoelmassage en ook een gezichtsbehandeling en een ruimte waar yoga les werd gegeven. En op de gang stond nog een gigantische groep hele enthousiaste kinderen te wachten om geschminkt te worden.

De dag is enorm drukbezocht geweest en we zagen een hele hoop blije en ontspannen gezichten de ruimtes uitlopen. 

We willen alle vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen enorm bedanken voor hun enthousiasme en inzet!

Helaas hebben we in verband met privacy geen foto’s kunnen maken van de dag zelf. Echter spreekt de grote groep mooi verzorgde vrouwen die momenteel in het AZC in Rotterdam lopen boekdelen 😉

 

 

Geef een reactie

Sluit Menu