Kom in actie

Ben je enthousiast geworden om ons te helpen? Lijkt het je wat om te doneren, sponsoren of vrijwilligerswerk te doen? Super!

Zoals je misschien begrijpt hebben we geen vaste activiteiten, data of locaties. Het hangt allemaal af van de aanvragen die we krijgen. Daarom werken we met een poule van vrijwilligers. Wij sturen een mailtje met wat, wanneer en hoeveel vrijwilligers we nodig hebben. We zijn ook op zoek naar donateurs en sponsoren.

Vrijwilligers gezocht

Als vrijwilliger droomgroep organiseren jij en een groep van 6 tot 10 vrijwilligers bestaande uit Nederlanders en nieuwkomers een droomdag voor een vrouw met een vluchtelingenachtergrond. Gedurende 1 à 2 maanden kom je minimaal 4 keer bij elkaar om de droomdag te organiseren en ben je ook aanwezig op de droomdag zelf.

Donateurs gezocht

Help ook mee om droomdagen voor vrouwelijke vluchtelingen te organiseren. Hoe groot of klein je bijdrage ook is, iedere euro is heel erg welkom! Laten we samen zoveel mogelijk droomdagen organiseren.

Bedrijfssponsor worden?

Wil jij met jouw bedrijf een droomdag sponsoren? Of wil je misschien wel met jouw team een dag organiseren voor een vrouwelijke nieuwkomer?
Met plezier denken wij met je mee over een sponsorprogramma op maat. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Onze vacatures

We zijn altijd op zoek naar mensen om ons te ondersteunen in het faciliteren van droomdagen.